Кадър Фейсбук/ТВ ЕврокомШефът на Градус продължи с нападките срещу Светослав Илчовски. 95%

...
Кадър Фейсбук/ТВ ЕврокомШефът на Градус продължи с нападките срещу Светослав Илчовски. 95%
Коментари Харесай

Иван Ангелов: 95% от казаното от Илчовски са лъжи

Кадър Фейсбук/ТВ Евроком

Шефът на " Градус " продължи с нападките против Светослав Илчовски. 95% от казаното от Илчовски са неистини, съобщи съсобственикът на " Градус " Иван Ангелов, който е седнал до съперника си, и удостовери пред депутатите, че в понеделник ще сезира прокуратурата. Каза, че носи контракти за покупко-продажба на фуражи, от които се вижда, че е купувал от Илчовски по-скъпо, в сравнение с от други производители, в това число и при покупко-продажби на зелено. Не изясни обаче за какво е сключвал такива контракти в ущърб на компанията си, а по-0късно изясни деловите си връзки с Илчовски с обстоятелството, че " Градус " е най-големият консуматор на фуражи в България. 

Ангелов акцентира неколкократно, че в никакъв случай не си е служил с името на премиера в бизнес връзките си.

Уточни обаче, че Борисов му е съдействал, когато е имал проблеми при покупко-продажби за експорт, да вземем за пример при някои ветеринарни регулации или закъснение по границите. " Борисов ми спомага като подсигурява пред турската ветеринарна работа, че нашият документ дава отговор на европейските стандарти. Това нито е срамно ", сподели той, написа eurocom.bg.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР